För talanger

The Good Talents talangnätverk är ett community för dig som är ung och vill utforska dina styrkor och talanger. Vi stöttar dig att utmana dig själv, hjälper dig att bygga nätverk till tunga människor och ger dig verktyg att följa dina drömmar.

DÄR IDÉER BLIR TILL VERKLIGHET

The Good Talents talangnätverk är ett community för hundratals drivna unga talanger. I talangnätverket peppar vi varandra, inspireras av varandra och lär oss nya saker tillsammans.

Du kan gå utbildningar inom ledarskap, coachning, storytelling och ambassadörsskap. Du kan delta på träffar, där du får lära känna andra unga talanger och knyta kontakter till makthavare i näringslivet! Du blir också inbjuden till workshops, bland annat om hur man söker jobb och hur man hittar en grym utbildning.

Hos oss kan du vara dig själv. Hos oss kan du tänka utanför boxen. Hos oss kan du drömma och designa ditt liv på dina villkor. Vill du bli en del av nätverket? Börja med att gå ett av våra program!

På The Good Talents lärde jag mig saker jag inte lärde mig i skolan. Det var första gången jag kunde göra bra ifrån mig, jag ville aldrig att de skulle ta slut. The Good Talents öppnar dörrarna på många olika sätt för att stötta unga till att fortsätta hitta sitt kall.

Sarah Sallami, deltagare i Botkyrka Talents