Våra program

Vill du bli en del av The Good Talents talangnätverk? Då ska du börja med att gå ett av våra program. Programmen är spänannde, kreativa och utmanande - du kommer ha så sjukt roligt! Vi har flera olika program som du kan välja på.

VARFÖR SKA JAG GÅ ETT PROGRAM?

Våra program är första steget för att bli en del av vårt grymma talangnätverk. Talangnätverket är ett community för hundratals drivna unga talanger. I nätverket peppar vi varandra, inspireras av varandra och lär oss nya saker tillsammans.

Programmen är olika långa och fokuserar på lite olika saker. Business Talents är till exempel ett längre program på flera månader, som fokuserar på företagande, och kan vara första steget mot att bli entreprenör. Summer Talents är ett sommarjobbsprogram, där du får utveckla en egen idé samtidigt som du får en sommarjobbslön. Spring- och Autumn Talents är våra lovprogram där du under en vecka får utveckla en lösning till en hållbarhetsutmaning.

Du kan läsa mer om varje program här nedanför. Om du vill bolla med oss kring vilket program som passar dig är det bara att ringa, maila eller skriva till oss på Instagram!

Gå ett av våra program

Här kan du läsa om våra olika program. Om du är osäker vilket program som passar dig så kan vi bolla tillsammans, bara att ringa, maila eller skriva till oss på Instagram!

Är du redan med i talangnätverket?

Då har vi andra aktiviteter som vi tror skulle passa dig ännu bättre!

Spana in aktiviteterna