Bli Partner
Innovation Hub

I Innovation Hub går era medarbetare igenom en tredagarsprocess i idé- och affärsutveckling, tillsammans med unga ur vårt talangnätverk. Få en unik inblick i målgruppen unga, öka kreativiteten bland era medarbetare och var med när maktbalansen skiftas - håller ert företags idéer måttet när unga talanger ska investera?

Vår Business talents intern

Vi på The Good Talents är experter på innovativa processer och att facilitera möten mellan grupper som annars inte möts. Att leda människor genom idéutveckling och att testa att skifta maktbalansen mellan beslutsfattare i näringslivet och unga talanger är det mest spännande vi vet.

Business Talents är ett program som pågår under 3 och en halv månader. Du får göra utmanande övningar för att utforska dina talanger, lära dig om företagande och entreprenörskap, engagera dig i samhällsutmaningar och bygga kontaktnätrverk till makthavare i näringslivet.

Deltagarna av programmet 3 månaders praktik på något av våra partnerföretag. Under praktikperioden arbetar dem 75% med uppgifter på arbetsplatsen, vilket ger dem praktisk erfarenhet och nyttiga insikter om hur ett företag fungerar (och såklart lön och referenser!). De resterande 25% arbetar dem med sin egen affärsidé. De får coachning och handledning under praktikens gång.

Du som företag kommer ta emot en praktikant under 3,5 mån med praktiklön på 17 000 kr brutto.

Vill du vara en av våra partnerföretag som har Business Talents deltagare som sin praktikant så har du kommit rätt !