Bli Partner
Innovation Hub

I Innovation Hub går era medarbetare igenom en tredagarsprocess i idé- och affärsutveckling, tillsammans med unga ur vårt talangnätverk. Få en unik inblick i målgruppen unga, öka kreativiteten bland era medarbetare och var med när maktbalansen skiftas - håller ert företags idéer måttet när unga talanger ska investera?

Vår Innovation Hub

Vi på The Good Talents är experter på innovativa processer och att facilitera möten mellan grupper som annars inte möts. Att leda människor genom idéutveckling och att testa att skifta maktbalansen mellan beslutsfattare i näringslivet och unga talanger är det mest spännande vi vet.

Innovatiuon Hub pågår i tre dagar. Era medarbetare medverkar tillsammans med unga talanger ur vårt nätverk.

Hubben består av en idéutvecklingsdag, en coachningsdag och en inspirationsdag. The Good Talents leder er genom processen, faciliterar mötet med talangerna i vårt nätverk och utmanar era medarbetare att gå utanför sin comfort zone.

Under idéutvecklingsdagen använder vi The Good Talents metoder för att skapa en kreativ och utvecklande idégenerering – här finns inga begränsningar, möjligheterna är oändliga.

Under coachningsdagen blir era medarbetare coachade i att vidareutveckla sina idéer – av unga ur vårt närverk! Våra talanger är proffs på coachning, och kommer att stötta era medarbetare när idéerna ska finslipas.

På den sista dagen bryter vi maktbalansen – vi anordnar Hype Contest! Era medarbetare får pitcha sina idéer för ungdomarna i nätverket, som tar rollen som investerare. Ungdomarna får känna på hur det är att ha makten – tillsammans bedömer de vilken idé som bör ta hem priset som vinnare i Hype Contest . Därefter presenterar även ungdomarna sina idéer, och er roll blir att peppa, stötta och inspireras!

Spana in SVT-inslaget om när ni körde Hype Contest i vårt entreprenörsprogram Business Talents: