Bli Partner
Crash Courses

Våra Crash Courses är innovativa utbildningar, där era medarbetare får utmana sig själva tillsammans med unga från vårt talangnätverk. Öka medarbetarengagemanget i er organisation och få unik insyn i målgruppen unga.

Våra olika Crash Courses

Vi på The Good Talents är experter på innovativa processer och att facilitera möten mellan grupper som annars inte möts. Att leda utbildningar för möjliggörare i näringslivet och unga talanger är det roligaste vi vet.

Idag erbjuder vi tre olika utbildningar.

  • COACHING AND INNOVATION

Denna 2-dagarsutbildning går era medarbetare tillsammans med unga ur vårt talangnätverk. Utbildningen ger en förståelse för ett coachande förhållningssätt samt förståelse för verktyg inom projekt- och idéutveckling.

  • TRAIN THE TRAINER

Ledarskapsutbildningen Train the Trainer går era medarbetare tillsammans med unga ur vårt talangnätverk under två eller tre dagar. Vi kan även hålla utbildningen på plats hos er, exklusivt för era medarbetare. Utbildningen ger en förståelse för hur man kan leda en grupp genom en utvecklingsprocess, och hur man skapar sammanhållning i ett team.

  • TELLING YOUR STORY

Alla har en story att berätta, och genom denna utbildning får du verktyg att använda den för att engagera och skapa förändring i samhället. I denna utbildning i storytelling får lära dig konsten att ta fram magin i din egen eller ert företags berättelse. Denna utbildning går era medarbetare tillsammans med unga ur vårt talangnätverk under två dagar.