Vi söker processledare

Bli processledare i The Good Talents, som leder program och aktiviteter för unga.

Vi söker processledare

The Good Talents har sedan 2012 arbetat för att stärka, synliggöra och lyfta unga talanger som annars tenderar att bli förbisedda. Vi utvecklar och driver innovativa program i ledarskap och socialt entreprenörskap, för unga i åldrarna 15-25 år. Vi driver också ett talangnätverk för unga i vår verksamhet, inom vilket vi håller vidareutbildningar, nätverksträffar och andra aktiviteter. Vi verkar idag främst i norra Botkyrka.

Vi söker nu engagerade processledare som vill arbeta med att genomföra våra aktiviteter, workshops och program.

För att jobba hos oss är det viktigt att du vill arbeta för hållbarhet, på riktigt. Vi söker dig som vill vill utmana ojämlika normer och strukturer i samhället och bidra till att skapa nya hållbara sätt att tänka och vara. Du vill stärka unga att ta makt och ägarskap över sina liv och idéer, och samtidigt arbeta för att samhället ska ha verktyg för att se och ta tillvara på den mångfald av talang som finns i Sverige.

Arbetsuppgifter

Rollen som processledare på The Good Talents handlar om att genomföra våra aktiviteter, workshops eller program tillsammans med ytterligare en processledare i teamet. Främst kommer du att:

  • Förbereda och leda träffar, workshops eller program.
  • Vara i kontakt med, aktivera och engagera ungdomar i program och aktiviteter.
  • Ha kontakt med externa personer i anslutning till programmet (politiker, personer ur näringslivet, coacher och konsulter).

Kvalifikationer

För att vara aktuell för rollen är det nödvändigt att du vill skriva under och efterleva The Good Talents värderingar.

 

Läs dem här nedan.

Våra värderingar

VI FIRAR OLIKHETER

I ett samhälle där normen är att försöka passa in, passar vi på att fira olikheter. Vi har inte tid att anpassa oss efter samhällets normer – vi har bara tid att skapa nya inkluderande/demokratiska normer.

VI BYGGER RELATIONER

Vi tar tid till att lära känna varandra och skratta tillsammans. We make each other look and feel good så att varje person ska känna att The Good Talents är ett tryggt space – en plats där man såväl vågar visa sig sårbar som stark. Detta gäller inte minst The GoodT alents talanger, som är organisationens hjärta.

VI BOOSTAR TALENTS

Vi skapar plats för ungdomar och tillåter våra talanger att utforska sig själva. Talangerna i The Good Talents får stort ansvar och utrymme, eftersom vi tror på deras potential och förmåga.

VI TÄNKER STÖRRE

På The Good Talents vågar vi tänka större. Vi är visionärer och övertygade om att det går att skapa en positiv förändring i samhället. Allt är möjligt och vi uppmuntrar nya och galna idéer att ta plats – det är då vi hittar innovativa och kreativa idéer. Där andra ser svårigheter ser vi möjligheter.

Personliga egenskaper

För att passa för rollen tror vi att du:

  • Vill vara en förebild och lyfta unga. Eftersom din roll handlar om att engagera unga (och du är ofta deltagarnas första kontakt med The Good Talents), är det viktigt att du vill vara en positiv förebild för unga. Du ser potentialen i andra och vill stötta andra till att lära sig nya saker, utvecklas, våga utmana sig själva och ta egna initiativ.
  • Tar stort ansvar över dina uppgifter och får saker att hända. Du kommer ha en mycket viktig roll i organisationen och behöver ta stort ansvar över att planera och genomföra dina uppgifter. Du är bra på att säga till om du behöver hjälp och att vara tydlig med dina behov. Du är också handlingskraftig och får saker att hända.
  • Är kreativ och tycker om att lösa utmaningar. Om något oväntat händer på vägen är du beredd att planera om och komma på en kreativ lösning för att lösa situationen.
  • Är pedagogisk och tycker om att hjälpa andra att lära sig nya saker. Du spelar en stor roll i att stötta unga som testar och utmanar sig själva med nya aktiviteter, du är viktig för att stötta dem i den processen.
  • Gillar att ta kontakt och prata med andra. I din roll ingår att ha regelbunden kontakt med programmets deltagare, och att kontakta externa personer utanför The Good Talents. Det är viktigt att du känner dig bekväm med det.

Meriterande

Det är ett extra plus om du:

  • Har gått något av The Good Talents program.
  • Har ett kontaktnätverk till unga i Botkyrka.

Vad vi erbjuder

The Good Talents är en organisation som ständigt utvecklas och där det hela tiden händer nya, spännande saker. Hos oss har du stor möjlighet att utvecklas som individ, och utforska och utveckla din potential. Vi är starkt värderingsdrivna, och medarbetarnas välmående och den större samhällsförändringen är vår främsta kompass.

Praktisk information

Tjänsten är en timanställning, omfattningen varierar utifrån vilka projekt du kommer att arbeta med. Det går utmärkt att kombinera tjänsten med annan sysselsättning såsom studier eller extrajobb. Kvälls- och helgjobb kan förekomma. Du kommer främst att arbeta från vårt kontor i Fittja, men arbete kan förläggas i hela Stockholm.

The Good Talents välkomnar sökande med olika bakgrund och erfarenheter. Vi ser jämställdhet och mångfald som en styrka och tillgång och vi arbetar aktivt för att vara en arbetsplats fri från diskriminering.

Är du intresserad? Sök tjänsten genom att skicka ditt cv och personliga brev till Daniel@thegoodtalents.com.

Hoppas vi ses!

Frågor?

Vår verksamhetssamordnare Daniel är ansvarig för rekryteringen. Maila honom gärna om du har frågor eller funderingar kring rollen eller rekryteringen.

Daniel Perez Wenger

TF. Verksamhetssamordnare