Summer talents

Summer Talents är ett sommarjobb under tre veckor. Du får jobba med att utveckla en egen idé som löser en samhällsutmaning i ditt område - och samtidigt lära dig massor om kreativitet, team building, projektplanering, socialt entreprenörskap och ledarskap.

Sommarjobba hos oss!

Om du är 16-18 år, bor i Botkyrka och vill sommarjobba med att utveckla en egen idé så kan du söka till Summer Talents. Du söker då sommarjobb hos kommunen, och skriver i din ansökan att du gärna vill jobba hos The Good Talents.

Summer Talents är ett sommarjobb, som pågår i tre veckor. I Summer Talents blir dina arbetsuppgifter att göra utmanande övningar för att utforska dina talanger, lära dig om nya områden, engagera dig i samhällsutmaningar och träffa nya vänner.

Allt detta kommer du lära dig om:

  • Kreativitet
  • Team building
  • Idéutveckling
  • Projektplanering
  • Presentationsteknik
  • Ledarskap
  • Socialt entreprenörskap

Samtidigt som du gör allt detta kommer du att utveckla en egen idé, som löser någon av samhällsutmaningarna i Botkyrka!

Under arbetets gång får du handledning av våra grymma ledare, och du får träffa politiker för att diskutera utmaningar i samhället. Du får rådgivning kring din idé av makthavare från näringslivet, och du blir coachad av alumner som redan utvecklat en egen idé!

I slutet av sommarjobbet pitchar du din idé framför publik, och lyssnar på de andra sommarjobbarnas idéer!

När du gått klart Summer Talents får du diplom och blir en del av vårt tunga talangnätverk!

Ansökan görs via Botkyrka kommun. Du hittar deras ansökningsformulär här.

Anmäl dig här

För att anmäla dig till Summer Talents måste du söka ett sommarjobb via Botkyrka kommun. Skriv i din ansökan att du vill jobba på The Good Talents!