Vi söker samarbetskoordinator på deltid

Bli vår nya samarbetskoordinator, som kan bygga relationer till och engagera makthavare i näringslivet.

Vi söker samarbetskoordinator på deltid

The Good Talents har sedan 2012 arbetat för att stärka, synliggöra och lyfta unga talanger som annars tenderar att bli förbisedda. Vi utvecklar och driver innovativa program i ledarskap och socialt entreprenörskap, för unga i åldrarna 15-25 år. Vi driver också ett talangnätverk för unga i vår verksamhet, inom vilket vi håller vidareutbildningar, nätverksträffar och andra aktiviteter. Vi verkar idag främst i norra Botkyrka.

Vi söker nu en samarbetskoordinator , som kan bygga relationer till och engagera makthavare i näringslivet. Som samarbetskoordinator är du direkt underställd vår verksamhetschef, och tillhör ett team på ca 7 personer.

För att jobba hos oss är det viktigt att du vill arbeta för hållbarhet, på riktigt. Vi söker dig som vill vill utmana ojämlika normer och strukturer i samhället och bidra till att skapa nya hållbara sätt att tänka och vara. Du vill stärka unga att ta makt och ägarskap över sina liv och idéer, och samtidigt arbeta för att samhället ska ha verktyg för att se och ta tillvara på den mångfald av talang som finns i Sverige.

Arbetsuppgifter

Rollen som samarbetskoordinator på The Good Talents handlar om relationsbyggande och partnerskapsarbete. Dina arbetsuppgifter kommer främst vara att:

 • Utveckla The Good Talents partnerskap med företag.
 • Bygga starka relationer till företag.
 • Paketera och promota The Good Talents program.
 • Ta fram pitchar och presentationsmaterial inför möten med företag, med stöd av kommunikationsteamet.
 • Se till att företagspartners engageras i verksamheten, tillsammans med verksamhetssamordnare.
 • Se till att våra samarbetspartners får rapportering och kommunikation, tillsammans med kommunikationsteamet.
 • Delta i metod- och innehållsutveckling av vår produkt till företag, alltså workshops, utbildningar och program.

Kvalifikationer

För att vara aktuell för rollen är det nödvändigt att du:

 • Har utbildning och/eller arbetserfarenhet inom partnerskapsarbete, försäljning eller liknande.
 • Har goda kunskaper i Svenska, i både tal och skrift.
 • Vill skriva under på och efterleva The Good Talents värderingar:

Våra värderingar

VI FIRAR OLIKHETER

I ett samhälle där normen är att försöka passa in, passar vi på att fira olikheter. Vi har inte tid att anpassa oss efter samhällets normer – vi har bara tid att skapa nya inkluderande/demokratiska normer.

VI BYGGER RELATIONER

Vi tar tid till att lära känna varandra och skratta tillsammans. We make each other look and feel good så att varje person ska känna att The Good Talents är ett tryggt space – en plats där man såväl vågar visa sig sårbar som stark. Detta gäller inte minst The GoodT alents talanger, som är organisationens hjärta.

VI BOOSTAR TALENTS

Vi skapar plats för ungdomar och tillåter våra talanger att utforska sig själva. Talangerna i The Good Talents får stort ansvar och utrymme, eftersom vi tror på deras potential och förmåga.

VI TÄNKER STÖRRE

På The Good Talents vågar vi tänka större. Vi är visionärer och övertygade om att det går att skapa en positiv förändring i samhället. Allt är möjligt och vi uppmuntrar nya och galna idéer att ta plats – det är då vi hittar innovativa och kreativa idéer. Där andra ser svårigheter ser vi möjligheter.

Personliga egenskaper

För att passa för rollen tror vi att du:

 • Är duktig på att planera och strukturera ditt eget arbete.
 • Har god förmåga att samarbeta med andra.
 • Har god interkulturell förmåga, du kommer att samarbeta med människor med många olika bakgrunder och erfarenheter.
 • Är en relationsbyggare, som gillar att ha (och ta!) kontakt med nya människor.

Meriterande

Vi vet att ingen kan allt, men det är ett extra plus om du:

 • Har erfarenhet av arbete i ideell sektor.
 • Har kunskaper i Hubspot eller motsvarande CRM-system.
 • Har erfarenhet av att arbeta med B2B-försäljning eller annan typ av relationsbyggande arbete.
 • Har erfarenhet av att arbeta mot kommun med idéburet offentligt partnerskap, upphandling eller liknande form av samverkan.
 • Har gått något av The Good Talents program.

Vad vi erbjuder

Vi är ett positivt och engagerat team som lägger stor vikt vid vår medarbetarutveckling. Vi är starkt värderingsdrivna där medarbetarnas välmående och den större samhällsförändringen är vår främsta kompass. Hos oss får du stor möjlighet att utvecklas som individ och dina tankar och idéer får ta stor plats. Vi är en liten organisation i tillväxtfas och hela teamets bidrag till organisationens utveckling är av stor vikt. Vi är anpassningsbara efter dina behov och månar om att våra medarbetare känner att de får utforska och utveckla sin potential.

Praktisk information

Tjänsten är en tillsvidareanställning på 60% med sex månaders provanställning. Du kommer att arbeta från vårt kontor i Fittja, med möjlighet till distansarbete några dagar i veckan. Visst arbete förläggs på helger och kvällar.

The Good Talents välkomnar sökande med olika bakgrund och erfarenheter. Vi ser jämställdhet och mångfald som en styrka och tillgång och vi arbetar aktivt för att vara en arbetsplats fri från diskriminering.

Är du intresserad? Sök tjänsten genom att skicka ditt CV och personliga brev till najat@thegoodtalents.com.
Intervjuer sker löpande, sista ansökningsdatum är den 25 maj 2022.
Hoppas vi ses!

Frågor?

Vår verksamhetschef Najat är ansvarig för rekryteringen. Ring eller maila henne om du har frågor eller funderingar kring rollen eller rekryteringen.

Najat Abbas

Verksamhetschef - Föräldraledig