Vi som jobbar här

The Good Talents medarbetare är ett grymt team med olika bakgrunder och perspektiv. Vi har också en engagerad styrelse, en Talent Advisory Board och en Senior Advisory Board. Här nedan kan du läsa lite om våra medarbetare, och se vilka som sitter i styrelsen!

Våra medarbetare

Najat Abbas

Verksamhetschef

Najat är The Good Talents verksamhetschef. Hon driver organisationen framåt och har det övergripande ansvaret för allt vi gör. Innan TGT har hon gjort massa coola grejer, bland annat grundat Happier Children och ZEiT CARE. Hon har också arbetat på UD och på Sveriges FN-representation i Genève. Najats mål är att bli FN:s generalsekreterare!

Sandra von Huth

Insamlingsansvarig

Sandra är ansvarig för The Good Talents insamling, rapportering, administration och system. Fritiden spenderar hon oftast med att klättra och spela datorspel. Hon tycker nästan alltid att less is more, utom när det gäller choklad. Sandra brinner för hållbarhet i alla dess former, och vill gärna fortsätta jobba med det hela livet.

Nora Khalil

Kommunikations­ansvarig

Nora är kommunikationsansvarig på The Good Talents. Hon är också författare som sätter ord på det alla känner - år 2022 kommer hennes debutroman. Hon driver även KaozKonzt med Madiha. Noras dröm är att vara en framgångsrik författare och inspirera unga till att göra det som gör dem lyckliga.

Madiha Saeed

Programansvarig

Madiha Saeed är programansvarig och processledare på The Good Talents. Hon är också en kreativ konstnär, frilansfotograf, utbildad lärare och driver KaozKonzt tillsammans med Nora. Hon har special skills i att tala, moderera och facilitera. På fritiden älskar hon terränglöpning och övar arabiska. Madiha drömmer om att starta skolor i Pakistan!

Meryem Kibar

Försäljningsansvarig

Meryem Kibar är försäljningsansvarig på The Good Talents, men är också en grym processledare. Hon är en tung entreprenör och inspiratör - driver det egna bolaget Teacheur och är på väg att skapa ett imperium. Hon är finalist i Womeneur Stipendium 2021. Meryem brinner för att alla unga ska våga satsa och gå sin egen väg.

Emmanuel Sholaja

Processledare (praktikant)

Emmanuel praktiserar som processledare på The Good Talents, genom sina studier i socialantropologi vid Stockholms Universitet. Han inspirerar och vibe:ar med unga i Botkyrka genom att leda processer i programmen tillsammans med de andra processledarna. Han får alla i rummet att vilja bjuda på sig själva! Emmanuel brinner särskilt för att hjälpa människor.

Emre Göker

Projektledare (praktikant)

Emre praktiserar som projektledare på The Good Talents, genom entreprenörsprogrammet Business Talents. Han utvecklar en egen tung affärsidé för att hjälpa människor att enklare hitta parkering. Emre drömmer om att bli ekonomisk oberoende, och brinner för att hjälpa andra att nå sina drömmar.

Sannu Jobe

Kommunikatör (praktikant)

Sannu Jobe praktiserar som kommunikatör på The Good Talents, genom entreprenörsprogrammet Business Talents. Hon utvecklar en egen idé för att minska ungas psykiska ohälsa! På fritiden tränar hon basket, hänger med vänner och kollar serier. Sannu drömmer om att jobba med kreativt tänkande inom kommunikation. Drömjobben finns på Disney och Warner Bros!

Vår styrelse

Emilia Wiik

Kassör

Faraz Hassas

Vice ordförande

Helya Riazat

Ordförande

Maria Modigh

Ledamot

Ola Möller

Ledamot

Raoda Jalal

Ledamot

Sandra Kinnaman Nordström

Ledamot

Sennai Mebrahtu

Ledamot

Vipijan Visuvalingam

Sekreterare