The Good Talents söker en vikarierande verksamhetschef

Vi söker nu en ny vikarierande verksamhetschef som vill driva och vidareutveckla The Good Talents för att göra mer skillnad för fler unga.

Vi söker en vikarierande verksamhetschef

Period: 1 oktober 2023- 30 september 2024

The Good Talents har sedan 2012 arbetat för att stärka, synliggöra och lyfta unga talanger som annars tenderar att bli förbisedda, genom innovativa program i ledarskap och socialt entreprenörskap. Programmen riktar sig till unga i åldern 15-25 år och vi verkar idag främst i Botkyrka.

Vi söker nu en ny vikarierande verksamhetschef som vill driva och vidareutveckla The Good Talents för att göra mer skillnad för fler unga.

Som verksamhetschef på The Good Talents är du direkt underställd vår styrelse och har det övergripande ansvaret för att driva den dagliga verksamheten och organisationens utveckling framåt. Organisationen består idag av 16 medarbetare.

Vi söker dig som brinner för att utmana ojämlika strukturer och vill arbeta för att stärka och synliggöra unga som vanligtvis inte synliggörs. Du är en inkluderande och ödmjuk ledare som trivs med att jobba i en platt organisation, där allas röst har ett stort värde. Du tycker om att vara kreativ, göra saker på nytänkande sätt och att utmana normer. Eftersom vi är en liten organisation är det viktigt att du är beredd att kavla upp ärmarna för att få saker att hända, samtidigt som du har förmågan att vara visionär och strategisk.

Huvudsakliga arbetsuppgifter

 • Driva The Good Talents verksamhet framåt
  Du är ytterst ansvarig för verksamheten och dess utveckling framåt. Du bidrar till att forma riktningen och strategin för verksamheten, och ansvarar för att följa upp strategin, mål, verksamhetsplan och ekonomi.
 • Trygga och stärka The Good Talents finansiering
  Du ansvarar för finansiering av verksamheten, vilket innebär att utveckla organisationens finansieringsmodell och bygga fler, långsiktiga partnerskap med både företag och kommuner, samt ansvara för finansiering från stiftelser/fonder.
 • Representera The Good Talents utåt och bygga starka relationer
  Du är organisationens ansikte utåt och representerar oss i offentliga sammanhang, tillsammans med unga från verksamheten. Du bygger strategiska relationer till relevanta aktörer från civilsamhället, offentlig sektor, näringsliv och kommun, samt deltar i panelsamtal, mediala sammanhang och dylikt.
 • Arbetsgivar- och arbetsmiljöansvar för The Good Talents anställda personal
  Du har arbetsgivar- och arbetsmiljöansvar för alla medarbetare i organisationen.

Kvalifikationer

För att passa för tjänsten ska du:

 • Ha erfarenhet av personal- och resultatansvar.
 • Ha erfarenhet av att utveckla, paketera, prissätta, sälja och avtala om olika typer av samarbeten och tjänster.
 • Ha djup förståelse för vår målgrupps förutsättningar, utmaningar och behov.
 • Tycka om att nätverka och bygga relationer till både unga, partnerorganisationer och andra relevanta aktörer.
 • Skriva under på och efterleva The Good Talents värderingar.

Våra värderingar

VI FIRAR OLIKHETER

I ett samhälle där normen är att försöka passa in, passar vi på att fira olikheter. Vi har inte tid att anpassa oss efter samhällets normer – vi har bara tid att skapa nya inkluderande/demokratiska normer.

VI BYGGER RELATIONER

Vi tar tid till att lära känna varandra och skratta tillsammans. We make each other look and feel good så att varje person ska känna att The Good Talents är ett tryggt space – en plats där man såväl vågar visa sig sårbar som stark. Detta gäller inte minst The GoodT alents talanger, som är organisationens hjärta.

VI BOOSTAR TALENTS

Vi skapar plats för ungdomar och tillåter våra talanger att utforska sig själva. Talangerna i The Good Talents får stort ansvar och utrymme, eftersom vi tror på deras potential och förmåga.

VI TÄNKER STÖRRE

På The Good Talents vågar vi tänka större. Vi är visionärer och övertygade om att det går att skapa en positiv förändring i samhället. Allt är möjligt och vi uppmuntrar nya och galna idéer att ta plats – det är då vi hittar innovativa och kreativa idéer. Där andra ser svårigheter ser vi möjligheter.

Meriterande

Det är meriterande om du har:

 • Erfarenhet av att uttala dig i publika sammanhang, såsom föreläsningar, panelsamtal och i media.
 • Erfarenhet av att planera och genomföra verksamhet på ett flexibelt och kreativt sätt med små ekonomiska resurser.
 • Ett befintligt nätverk till beslutsfattare inom antingen näringsliv, offentlig sektor eller civilsamhället.
 • Relevant utbildning inom ekonomi.
 • Erfarenhet av sälj- och partnerskapsarbete.

Praktisk information

Du kommer arbeta från vårt kontor i Fittja, med möjlighet till visst distansarbete. Tjänsten är ett vikariat på heltid. Perioden är mellan 1 oktober 2023- 30 september 2024
Skicka in ditt CV och personliga brev till styrelse@thegoodtalents.com och najat@thegoodtalents.com

Frågor?

Vid frågor om tjänsten kontakta Najat Abbas, verksamhetschef 076 027 89 59

Najat Abbas

Verksamhetschef - Föräldraledig